Treenipäivä

Anna Tokola

Maanantai treenipävä

Maanantai ja treeniviikko alkaa kahdella treenillä. Maanantai aamutreeni on aina kaikista vaikein kropalle, vaikka takana on sunnuntai ja vapaa päivä niin luulisi, että kroppa olisi levännyt. Tosin viime sunnuntai ei täysin ollut vapaa, sillä kävimme uimassa Milkon kuntouttaessa polveensa.

No mutta maanantai. Heräsin n.klo. 8.30. Syön yleensä aamupalaksi kananmunia, mutta nyt vaihtelun vuoksi söin kvino, tonnikala, papu sekoitusta:) päälle vitamiinit ja treeniin mukaan Myprotein BCAA ja Hurricane xs palkkaria. Kymmeneksi salille ja lämmittelyksi viisi minuuttia kuntopyörää. Ensimmäinen liike oli julle eli hyvää huomentaliike. Koska liike tehdään treenin alkuun aktivoimaan selkä takareisiä ei siinä isoja painoa laiteta tankoon. Otin 35 kilolla kolme kutosen sarjaa. Seuraavaksi raaka rinnallevetoa. Liikkeessä harjoittelen alkuasentoa ja vedon räjähtävyyttä. Rinnalle otettiin tänä aamuna 85kg. Vaikka oli kevyitä ykkösiä en nyt tiedä sainko hyviä teknisiä rinnallevetoja?:D Seuraavana oli työntövetoa. Samaa harjoitetta kuin raakoissa eli alkuasentoa ja lopun suuntautumista ylös. 105 kilolla viisi kolmosta. Vetojen jälkeen staattisia vatsapitoja.

 

Noin kello 11.30 pääsen salilta lähtemään kohti kotia ja syömään lounasta. Lounaaksi pastaa ja kanaa.
Päivän lepoaika on 12.30-13.30 jolloin ehdin levätä. Sen jälkeen ylös teetä keittämään ja kahden jälkeen matkaten takas salille. Siinä vähän ennen kolmea aloittelin toisen treenin.

Iltapäivän treeniohjelmassa oli kakkos tempauksia vähän isompaan rautaan. Tällä kertaa nousin 80 kiloon. Se liikkui vielä ihan hyvin, mutta kun tekniikka ei hipunut täysin hyvää, ei ollut syytä laittaa tankoon enempää. Tempauksien jälkeen tempausvetoja 90 kilolla kakkosia neljä. Päälle takakyykky, jossa otin 105 kilolla kolme vitosen toistoja. Sitten hyppyjä pukille ja vatsa rullauksia tangolla.
Täytyy sanoo, että treenin päätteeksi ei jäänyt ylimääräistä energiaa muihin hömpötyksiin, vaan painelin suoraan saunaan ja kylmään suihkuun. Palkkari naamariin ja kohti kotia. Kotona olin siinä puoli kuuden aikaa. Yleensä sen jälkeen syömme päivällisen ja lepäilemme illan sohvalla elokuvia katsellen. Mutta tänä maanantaina on Martin 26-vuotis syntymäpäivä ja lähdimme ulos syömään hänen vuosipäivän kunniaksi. Söin ulkona ravintolassa maittavan lohi-avokaado burgerin.

Maanantai ohjelma:
Aamutreeni
kuntopyörä 5min.
Julle 35kgx6x3
Raakarive 65×2 75×2 80×1 85x1x2
Työntöveto 95×3 105x3x5
Staattiset vatsapidot

Iltapäivätreeni
Tempaus 70×2, 75×2, 80×2, 70×2
Tempausveto 85×2 90x2x4
Takakyykky 75×5, 90×5, 105x5x3
Hyppyjä pukille 4×3
Vatsarullaus tangolla 10×3

 

 

Käy tilaamassa Myprotein tuotteita https://goo.gl/r271Yk ja käytä koodia ANNA15FI niin saat 15% alennusta loppusummasta.